This project has moved. For the latest updates, please go here.

Having some setup errors installing project

Topics: Survey Project Team
Oct 17, 2014 at 3:06 AM
Edited Oct 17, 2014 at 3:09 AM
Receiving this error when going to Application localhost/surveys


Survey Project v2.2
An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.


If I try Survey Project v2.3 I receive this error

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Server Error in '/' Application.
Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.

Source Error:


Line 96:
Line 97: <!-- Forms or Windows authentication; cookie expiration timeout in MM (minutes)-->
Line 98: <authentication mode="Forms">
Line 99: <forms name="NSurveyWebAuth" loginUrl="~/default.aspx" protection="None" timeout="60"></forms>
Line 100: </authentication>


Source File: C:\inetpub\wwwroot\surveys\web.config Line: 98

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.34237

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


My server is 2008 R2 running 2008 R2 SQL server.
My server is running on a domain
I've also setup in IIS a new Website using App Pool .NET v4.0 and correct path location for project files. Not sure what I'm missing here as I followed the steps on carefully at https://survey.codeplex.com/wikipage?title=InstallationSurvey22

Any help would be greatly appreciated. I'm sure it's something my server is missing or a portion might of be configured improperly.

Thanks,
lfalletta
Coordinator
Oct 17, 2014 at 8:43 AM
Hi,

Apparently you've fixed it: http://www.surveyproject.org/Forums/tabid/107/forumid/3/threadid/344/scope/posts/Default.aspx

"virtual directory not being configured as an application in IIS"?

Regards
SP Coordinator